VÄLKOMMEN TILL SÄFFLE KOMMUN

 

Vi är stolta över våra drygt 1 250 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och arbetar för att Säffle kommun ska vara en kommun där man vill leva och bo.

I Säffle kommun jobbar vi aktivt med det goda ledar- och medarbetarskapet och skapar därigenom förutsättningar för att alla våra medarbetare ska trivas, utvecklas och arbeta tillsammans för en god arbetsmiljö.

Vi söker fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

FÖLJ OSS

Intresseanmälan: Vård och omsorg

Att jobba som vikarie inom Vård och omsorg är ett omväxlande arbete där du finns till och gör skillnad för människor som behöver dig. Arbetet passar dig som tycker om förändring, utmaning och ser möjligheter istället för problem.

Länk till intresseanmälan


Intresseanmälan: Barn- och Utbildningsförvaltningen

Som vikarie inom förskola och skolan vill du ge barnen de bästa förutsättningarna och skapa glädje och engagemang. Vi vill arbeta för att barnen har rätt att bli sitt bästa jag, genom vuxna som lyssnar och tror på deras kompetens och drömmar. 

Länk till intresseanmälan


Intresseanmälan: Funktionsstöd

Som vikarie inom Funktionsstöd arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Att arbeta med människor med olika funktionsnedsättningar är ett brett, roligt och utmanande arbete!

Länk till intresseanmälan


Intresseanmälan: Kostenheten

Som vikarie inom Kosten jobbar du med matlagning av alla måltider och tillbehör. Kostpersonalens målsättning är att ge alla matgäster en god, varierande och näringsrik måltid. Hos oss får du ett varierande arbete som kräver att du är kommunikativ, flexibel och gillar matlagning!

Länk till intresseanmälan


 

Bemanningsenheten

Bemanningsenheten arbetar med vikariehantering inom Socialförvaltningen samt Barn- och utbildningsförvaltningen som sträcker sig upp till och med tre månader.

Arbeta som vikarie via Bemanningsenheten
Som vikarie hos bemanningsenheten arbetar du som timavlönad vikarie inom följande av kommunens verksamheter:

- Vård- och omsorg
- Funktionsstöd
- Förskola
- Grundskolor
- Kostenheter

Vart du kan arbeta som vikarie styrs av din erfarenhet och kompetens. Bemanningsenheten söker alltid fler nya vikarier som vill arbeta inom kommunens verksamheter.

För vikariehantering används systemet SwedeTime. Verksamheterna kan på ett enkelt vis beställa en vikarie när det behövs. Som vikarie anger du vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. När en verksamhet behöver din kompetens bokas du in av vår bemanningsplanerare utifrån din tillgänglighet.

Är du intresserad av att jobba som vikarie hos oss?
Lämna en intresseanmälan via Varbi!

VI HJÄLPER DIG - KONTAKTA OSS!

Funktionsstöd

Telefon: 0533-681835, knappval 1
Telefontid: Måndag till fredag kl 07.00 – 11.00, 13.00-14.00
E-post: Bemanningsenheten.fs@saffle.se


Barn- och utbildning

Telefon: 0533-681835, knappval 2
Telefontid: Måndag till fredag kl 07.00 – 11.00, 13.00-14.00
E-post: Bemanningsenheten@saffle.se


Vård- och omsorg

Telefon: 0533-681835, knappval 3
Telefontid: Måndag till fredag kl 06.30 – 10.00, 13.00-14.00
E-post: Bemanningsenheten.vo@saffle.se

 

VÅRA FÖRVALTNINGAR