Tillbaka

Intresseanmälan vård och omsorg

Logga in och sök jobbet

Vi söker undersköterskor, vårdbiträde, behandlingspersonal och boendestödjare som är intresserade av att arbeta som timvikarier vid behov inom äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen och socialpsykiatrin. Du behöver ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Inom vissa verksamheter behövs även B-körkort. Du har en förmåga att möta människor och visa omtanke och känna in deras behov. Du är engagerad, pålitlig och gör alltid ditt bästa. Du ska klara av att arbeta självständigt och i grupp. Har du erfarenhet inom det arbetsområde du söker så är det meriterande.

Arbeta som timanställd i Säffle Kommun

Som timanställd bemannar du vid korttidsfrånvaro, det vill säga frånvaro upp till två veckor. När du arbetar som timanställd förväntas det att du med kort varsel ska kunna arbeta inom våra verksamheter. Som timanställd har du ingen fast placering utan kan få arbeta på olika enheter i hela Säffle kommun. Vi prioriterar personer med rätt kompetens för verksamheten och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss att du som timvikarie är en god ambassadör för vår kommun.

Vi går igenom samtliga ansökningar regelbundet. När vi har ett behov av att rekrytera tittar vi på utbildning, erfarenhet och personlig lämplighet. Vi tar kontakt med dig för intervju om en vikarieanställning är aktuell.

Arbetstiderna är dag/kväll eller natt båda med helgtjänstgöring, inom LSS förekommer även sovande jour.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!