Tillbaka

Intresseanmälan kontaktperson/ledsagare

Logga in och sök jobbet

Är du intresserad av att göra en viktig insats för en medmänniska? Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt uppdrag som ledsagare eller kontaktperson.

Vi söker nu ledsagare och kontaktpersoner till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa. Som ledsagare eller kontaktperson gör du det möjligt för en människa med funktionsnedsättning att vara med vid olika tillställningar eller aktiviteter. Du kommer att ge stöd till personen utifrån dennes behov. Ditt uppdrag handlar i huvudsak om att ta vara på möjligheter för att hitta det meningsfulla hos den du är till för. Uppdragen planeras individuellt utifrån varje enskilt beslut och kan därmed ha olika tidsomfattning och syfte.

Vi kommer att titta på din personliga lämplighet och du kommer naturligtvis få träffa den du föreslås bli ledsagare eller kontaktperson för så att ni båda får känna att ni passar för varandra.

Du ska vara över 18 år. Vid uppdrag för minderårig person behöver du lämna in ett utdrag från belastningsregistret innan anställningens början. Det är en fördel om du har erfarenhet av personer med funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa. Ersättning utgår för uppdragen och varierar beroende på vilket uppdrag du är intresserad av.

Observera att detta är en intresseanmälan, och därför inte knutet till ett visst uppdrag. Om du är aktuell för anställning kommer vi att matcha ihop dig med en person. Du är välkommen att skicka in en kort beskrivning av dig själv samt ditt CV.